keskiviikko 2. toukokuuta 2012

PÄivitystä

Varmaan voisin itsekin päivittää millainen minun lähtöni tähän projektiin on tähän mennessä ollut. Oon oikeastaan lähtenyt hitaasti mukaan ja ihan täysin raa'alla en ole ollut vasta kuin tänään. Olossa en huomaa vielä muutosta, vaikka edelliset päivät olen syönyt kuitenkin enemmän raakapainoitteista ruokaa. Töistä tullessa väsyttää ja otinkin kunnon nokoset ja väsymys ei ole vieläkään täysin kadonnut.  Tällä hetkellä huomaan itsessäni hieman ärtymystä ja laiskaa, passiivista oloa...Yritän vierottautua kahvista ja mustasta teestä juomalla kaneli-muskotti-brahmi-teetä. Ne olivat ainoat piristävät ainekset, mitä teehen tällä hetkellä löysin. Haluaisin kovana teen juojana keksiä uusia erilaisia tee reseptejä, joilla kullakin olisi erilaisia vaikutuksia. Saan ideoita youtubissa raakareseptejään jakelevalta Daralta, jonka säteily ja positiivisuus saa minut aina helposti innostumaan.

http://www.youtube.com/user/daradubinet?feature=watch

Alan juomaan vehnänorasmehua nyt joka aamu ja eilen tein kasvismehua,jota aion tehdä myös tänään iltapalaksi. Vehnänorasmehun kanssa varoitellaan, että annostus tulisi olla pientä alussa, mutta koin että chlorella on paljon voimakkaampi puhdistaja, jota olen käyttänyt aika paljon, joten nostin annostuksen heti max tasolle-haha, saa nähdä oliko hyvä idea. Lisäksi ajattelin tehdä viikonloppuna suolihuuhtelun, jota monet raakaravinnon puolesta puhujat suosittelevat. Tällöin puhdistuminen on nopeampaa ja ravintoaineet alkavat imeytyä, kun kuonat suolistosta on pois edestä. Tein huuhtelun muutama viikko takaperin ja se selvästi sai ihon taas hehkumaan, mutta samalla nosti paljon päänsärkyä ja pienen pieniä finnejä iholle, niin että näytin siltä kuin olisin ruskettunut!

Elikä alussa ollaan vielä. Jännä nähdä missä ajassa saa nähdä muutoksia olossa. Kaikki me ollaan yksilöitä ja pitää antaa aikaa itselleen tottua...tärkeää pysyä innostuneena! Nyt joogaamaan ja saamaan liikettä niveliin, oikeastaan olo tuntuu jo nyt paljon paremmalta juotuani reilun puolenlitran verran tuota tekemääni teetä. Joskus pelkkä nestehukkakin voi aiheuttaa väsymystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti